Starea de fapt in S.U.A 2015

Luna decembrie 2015 a fost o luna de vacanta. In data de 10 decembrie am lasat Clujul pentru a porni la un drum lung spre Los Angeles, cu o scurta escala.

Heathrow aglomerat ca de obicei, miscare continua pe culoare, gate-uri anuntate in ultimul moment si bagaje târate cu zgomot in urma calatorilor.

DSC_0090

Los Angeles-ul a ramas asa cum l-am lasat, o mare intindere de case presarate cu palmieri printre ele si piscine albastre care iti faceau cu ochiul din avion. In zona nordica un cluster de zgarie nori era contrastat de soarele amiezii.

A urmat apoi debate-ul republicanior, cu un Donald Trump apreciat si injurat, vazut in casa unor amici. Discutii si bombaneli in functie de replicile fiecaruia, cu un Jeb Bush facut knock-out de impertinentul blond. Dupa cateva zile, a urmat si debate-ul democratilor, mai linistit, doar intarzierea lui Hillary pe scena a mai infierbantat spiritele.

Printre vizite turistice, la Disneyland L.A am petrecut o zi, foarte multi turisti, multe  atractii.

Cafeaua bauta la terasa de pe malul lacului din interiorul Disneyland, la 25 de grade in soare mi-a ramas in minte. Viata frumoasa si linistita as spune.

Incet ne-am pornit spre sud, spre Palm Springs unde am avut resedinta timp de trei saptamani. Oras turistic la poalele unui masiv de 3000 de m, presarat cu palmieri si vile exclusiviste, cafenele si baruri pentru toate gusturile. Casa lui Frank Sinatra veghea mandra de pe versantul estic, beneficiind  de o panorama de exceptie asupra fasiei de orasele desertice: Palm Springs, Cathedral City si Palm Desert.

Cateva zile am petrecut si in San Diego, un oras foarte frumos, cu parcuri din care nu iti mai vine sa iesi, am resimtit atmosfera de toamna in acest oras, cu toate ca ne aflam in mijocul iernii.

Si poze:

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s