Le Bien-être

In societatea actuala este din ce in ce mai greu sa te regasesti si sa iti faci timp pentru a reflecta la tine.

Searching-for-Customers

Totul are un ritm galopant, dimineata ne grabim sa prindem autobuzul, ne grabim sa ne bem cafeaua, ne grabim sa servim pranzul, de la job ne grabim sa plecam acasa. Cei din jurul tau sunt stresati, mereu alergand dupa ceva invizibil, mereu obositi sau surmenati, iar primul impuls e sa devii si tu ca si ei.
Pana cand intr-o zi norocoasa realizezi ca ceva lipseste, esenta nu este acolo.

speed

Si incepi sa cauti. La inceput e foarte greu, te simti stingher si nu vezi nici o finalitate. Dar te incapatanezi si iti continui lupta, pe drumul pe care te-ai decis sa il urmezi indiferent de obstacole si de parerea altora. Te mai impiedici, te murdarasti cu noroi, dar dupa o perioada in care ai fost al nimanui iti dai seama ca esti pe drumul cel bun. Toate se alineaza iar directia devine mult mai usoara.

travel-solo-3

Devii puternic. Inspiri pe cei din jurul tau. Intalnesti oameni cu aceleasi principii ca tine. Prietenii din copilarie nu inteleg de unde toata aura pozitiva din jurul tau, ei se rotesc in continuare in cerc, grabiti si consumati de directia societatii. Tu ai vrea sa ii ajuti sa iasa din acel cerc dar stii foarte bine ca doar ei insisi pot sa isi planifice iesirea. Asa ca decizi sa nu mai privesti inapoi.

Strong business man concept

Ai invatat sa te cunosti si sa te respecti. Toate sacrificiile facute incep sa dea roade si asta se reflecta pe toate planurile din viata ta.

“Ideile îndrăzneţe sunt precum pionii de şah care înaintează; pot fi înfrânţi, dar stau la baza unui joc câştigat.” Goethe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s