In camping la Navodari

Anul acesta am ales ca destinatie de vacanta litoralul romanesc, in detrimentul Greciei… Pentru a compensa libertatea pe care am simtit-o in Grecia anul trecut, am ales sa stam la cort si altfel sa fim departe de hotelurile “romanesti” modernizate la 3 sau 4 stele pe ochi frumosi, departe de shaormarii, hamsii si kitsch-uri chinezesti. Dupa cautari intense pe net, am gasit zona Mamaia Nord-Navodari ca o zona linistita,  cu plaje slab populate si cat de cat aproape de civilizatia de care ma hotarasem sa fug.

Am ales sa stam in Camping S , al 3-lea camping dupa iesirea din Mamaia si cel mai aproape de Navodari. Conditii bune, apa calda non-stop, restaurant, plaja proprie..

Tarife la cort: 20ron/pers plus 12 Ron taxa auto in cazul in care vreti sa aveti masina langa cort si nu parcata pe sosea.

Plajele din zona campingului sunt toate amenajate, cu sezlonguri ce pot fi inchiriate pt. 15 Ron/zi, cu mici barulete/cafe lounge-uri direct pe plaja de unde poti admira peisajul stand la umbra savurand o cafea si ascultand muzica buna. Din punctul asta de vedere, pe plaja de la Navodari nu te simti ca si cum ai fi in Romania, nu vezi nici un monstru de hotel comunist in jurul tau, nu vezi cocalari galagiosi…in afara de sezlonguri si de beach baruri se vede doar marea. Asa ca, daca doriti mai multa liniste si sa aveti parte de o atmosfera diferita de ceea ce gasiti in marea majoritate a statiunilor de pe litoralul romanesc, va recomand plajele dintre Mamaia si Navodari. Si pozele;

Image

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s