Toroni, Grecia

Am pornit din Cluj intr-o dimineata de august cu masina personala cu destinatia Grecia. Am facut o rezervare la o pensiune din Toroni, cea mai sudica statiune de pe bratul Sithonia, pensinsula Halkidiki si am plecat la drum. Dupa un somn binevenit in capitala Bulgariei a doua zi la amiaz eram in camera de hotel din Toroni.

Ca si statiune, Toroni se diferentiaza de statiunile de pe litoralul nostru prin liniste, curatenie si prin lipsa cluburilor de noapte.De-a lungul singurei strazi ce strabate statiunea de la vest la est, paralela cu Marea Egee   se gasesc restaurante cu specific pescaresc unde doua persoane pot sa manance o masa buna cu 20 de euro si vreo 5 supermarket-uri. In rest, hoteluri, pensiuni vile pentru turistii sarbi, rusi, italieni, germani, greci si pentru putinii romani.

Daca nu va puteti bucura de cluburile de noapte in schimb va puteti bucura de peisajul absolut superb din jurul statiunii, de o plaja mare si foarte putin aglomerata precum si de apele mediteraneene calde si cristaline.

Din Toroni, in 20 de minute cu masina puteti sa treceti pe partea estica a bratului Sithonia pana in statiunea Sarti, de unde puteti admira muntele sfant Athos. In continuare, cateva poze :Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s